Konzumacija krumpira povećava rizik od dijabetesa kod trudnica
U istraživanju je sudjelovala 21 tisuća trudnica, a rizik od dijabetesa bio je čak 50 posto veći kod onih žena koje su svakodnevno jele krumpir
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Konzumacija alkohola povećava rizik od pijanstva . Isto koda ste to napisali. Ugljikohidrati.krompiri.seceri.dijabetes