Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cool beba

Je li ovo najcool beba ikada? Pogledajte što je pokazala dok su je snimali ultrazvukom

UZV
16.03.2017.
u 09:52

Ništa nije fotošopirano, baš je bilo zabavno gledati ovu bebu, objavila je tehničarka Joni Leamaster Miller

Makelle i Jared Ahlin objavili su fotografiju svoje bebe s ultrazvuka koja je zabavila korisnike društvenih mreža. Bračni par iz SAD-a u lipnju će treći put postati roditelji, a čini se kako već i prije rođenja njihova trećeg djeteta imaju "mig" koliko je njihova beba "cool".

Naišli su na fotografiju s ultrazvuka na kojem beba pokazuje prepoznatljivi rokerski pozdrav. Fotografiju su objavili na Facebooku, a nakon što se njihova objava počela širiti tom društvenom mrežom, vidjela ju je i tehničarka koja je "uhvatila" taj trenutak ultrazvukom na pregledu Makelle Ahlin. 

"Ništa nije fotošopirano, baš je bilo zabavno gledati ovu bebu", objavila je tehničarka Joni Leamaster Miller, koja je i sama na svom profilu, nakon roditelja, objavila fotografiju o kojoj mnogi pričaju.

"Pa to je službeno, naša djeca su najbolja, čak i prije nego što dođu na svijet... Ili su samo jako puni sebe, ali već sam znala da će se to dogoditi, samo pogledajte njihova tatu", Makelle je napisala na Facebooku, gdje je i podijelila fotografiju svoje bebe. 

>>Par iz plemenitih razloga odlučio zadržati dijete iako znaju da će se roditi bez mozga

Ključne riječi

Komentara 2

KV
kvatrić
10:37 16.03.2017.

Ovo je najjezivija beba ikad. Cool može biti samo leftardima.

DU
Deleted user
12:35 16.03.2017.

Mali Damien haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije