Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreni zdravo

Imate li i vi ovaj problem? Evo kako prestati kupovati

šoping
Foto: Thinkstock
24.04.2017.
u 14:36

Što više stvari posjedujemo, više vremena ćemo posvetiti na njihovu brigu i održavanje. Količinski i vremenski, brojni predmeti u kućanstvu nisu isplativi.

Za mahnitu i nekontroliranu kupovinu ne trebamo kriviti sebe, već razumjeti da je u našem društvu kupovina nametnuta. Na nju smo često prisiljeni, a da toga nismo ni svjesni. Nakon što to osvijestimo, lakše ćemo se nositi sa zahtjevima posjedovanja radi „sreće“.

Lijepo je imati čist stan, okruženje koje nije pretrpano stvarima. Razmislite koliko vam odgovara osjećaj urednog prostora unutar kojemu se ne nalaze nepotrebni predmeti. 

Što više stvari posjedujemo, više vremena ćemo posvetiti na njihovu brigu i održavanje. Količinski i vremenski, brojni predmeti u kućanstvu nisu isplativi.

Ali kako prestati kupovati i othrvati se tom porivu?

Pročitajte na portalu Kreni zdravo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije