Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPANJUJUĆI REZULTATI

Dvije godine nije pio kavu, ni okusio alkohol - šokirat će vas promjena!

Van Schneider
Foto: Facebook
03.01.2017.
u 19:45

'Kada bi me društvo pozvalo da im se pridružim na piću, rekao bih ''ne'' jer trijezan jednostavno nisam imao snage nositi se s tračevima'

Mnogi od nas početkom nove godine odreknu se loših navika, no samo najuporniji svojih se zdravih odluka drže dulji period.

Tobias Van Schneider, dizajner iz New Yorka, odlučio je odreći se dva svoja najveća poroka – alkohola i kave, i vidjeti što će se u njegovu životu nakon te odluke promijeniti na bolje ili možda čak na gore?

Kako piše The Independent, Tobias je gotovo odmah primijetio kako se njegov društveni život srozao.

– Kada bi me društvo pozvalo da im se pridružim na piću, rekao bih ''ne'' jer trijezan jednostavno nisam imao snage nositi se s tračevima – priča Tobias.

Ali njegovo tijelo doživjelo je preobražaj, a s tijelom i njegov novčanik. Tvrdi kako je odrekavši se alkoholnih i kofeinskih pića uštedio i do 4000 kuna na mjesec, a i njegova se kvaliteta sna znatno popravila.

– Kada sam izbacio alkohol iz svoje prehrane, kvaliteta mog sna drastično se poboljšala. Spavao sam bolje i budio se s više energije.

Tobias priznaje kako su mu pića najčešće povećavala stres i utjecala na anksioznost, a bez njih mu se čitavo tijelo napokon počelo opuštati.

Kada je priču podijelio na svom blogu, nije mogao ni zamisliti koliki će utjecaj ona imati na čitatelje iz cijeloga svijeta.

– Ovo ću isprintati i staviti u novčanik! – oduševljeno je napisao jedan čitatelj.

– Sve je to istina. Morao bih to probati: manje potrošenog novca, manje besanih noći, manje loših kalorija, više slobodnog vremena – zaključio je drugi.

>> Pila je tri litre vode dnevno, evo što se dogodilo!

Komentara 27

TH
than
22:53 03.01.2017.

Kod nas na mjesec ne mozes ustedjeti 4000 da niti pijes, niti pusis, niti jedes, niti se grijes, niti placas vodu....

JS
ja sam gladan
20:44 03.01.2017.

A kaj da ja napravim, niti pijem, niti pušim,a 4000 kuna nisam ušparal.

GR
grodar
20:31 03.01.2017.

Koja glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije