Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
početak dana

7 načina da se razbudite ujutro bez kave

umoran  muškarac
Foto: Thinkstock
1/3
14.06.2016.
u 15:15

Postoji 7 različitih načina da se ujutro razbudite i bez kave. Zdravi doručak, tuširanje hladnijom vodom, samo su neki od načina koji će vas "podići".

Jutarnja higijena i šalica tople, crne kave, mnogima je svakodnevni jutarnji ritual bez kojeg ne mogu zamisliti početak dana. 

Kava je odličan napitak, složit ćemo se. Studija, čiji su rezultati nedavno objavljeni na Harvard Health blogu, otkrila je da osobe koje piju umjerene količine kave na dan žive dulje.

U studiji je sudjelovalo gotovo 300.000 muškaraca i žena, a pokazalo se da je umjereno konzumiranje kave povezano s nižim rizikom od smrtnosti općenito te manjim rizikom od smrti uzrokovane srčanim i neurološkim bolestima. Kava sadrži antioksidanse koji štite ljudski organizam od slobodnih radikala i ubrzanog starenja. 

Ipak, ako zbog nekog razloga kavu ne volite ili je ne smijete konzumirati, ne očajavajte.

Postoji 7 različitih načina da se ujutro razbudite i bez kave. Zdravi doručak, tuširanje hladnijom vodom, samo su neki od načina koji će vas "podići".

Pogledajte video...

 

>>3 napitka učinkovitija od vode s limunom

Komentara 1

Avatar muljib@vecernji
muljib@vecernji
09:37 15.06.2016.

Moja jutra su uglavnom takva da i mojoj kavi treba kava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije