Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lica ovisnosti

Zastrašujuće fotografije prikazuju kako droga mijenja fizički izgled

 kolaž
Foto: Rehabs.com
27.11.2014.
u 08:45

Anonimni sudionici projekta tijekom nekoliko proteklih godina uhićeni su zbog optužbi vezanih uz korištenje kokaina, metaamfetamina, kokaina i heroina

Učinci droge na ljudsko zdravlje odavno su poznati, no kampanja ''Lica ovisnosti'', koju je pokrenula organizacija Rehabs.com, pokazala je kako uživanje ilegalnih supstancija može promijeniti vaš izgled.

Za razliku od uobičajenih ''prije i poslije'' fotografija odlučili su koristiti se GIF-ovima kako bi prikazali postupno fizičko propadanje 13 muškaraca i žena.

Anonimni sudionici projekta tijekom nekoliko proteklih godina uhićeni su zbog optužbi vezanih uz korištenje kokaina, metaamfetamina, kokaina i heroina.

Kako izgleda ova zastrašujuća, no učinkovita kampanja, pogledajte ovdje.

>> Bila je najljepša tinejdžerica Oregona, a danas joj se zbog droge izgled potpuno promijenio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije