Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MISLILI SMO DA SMO HAKIRANI'

Malena genijalka (6) otkrila način kako uz pomoć mamina otiska prsta može kupiti sve Pokemone koje poželi

Pokemoni
Foto: Facebook
1/4
30.12.2016.
u 17:21

Uvijek spavajte s jednim okom otvorenim

Kada su vaša djeca u pitanju, a osobito mlade generacije koje tehnologiju poznaju bolje nego što ćete vi ikada poznavati, spavajte s jednim okom otvorenim.

To je na teži način naučila obitelj Howell iz Arkansasa, prenosi Buzzfeed.

Bethany, majka šestogodišnje Ashlynd, zaspala je gledajući film na kauču. Djevojčica je iskoristila tu jedinstvenu priliku kako bi mu miru mogla obaviti predbožićni šoping na Amazonu.

No kako je Ashlynd mogla koristiti majčin mobitel koji je bio zaštićen lozinkom? Vrlo jednostavno: mobitel se otključavao pritiskom palca i identifikacijom otiska, pa je djevojčica jednostavno uzela majčin prst i otključala vrata do svih Pokemona koje je poželjela.

Kada su Bethany i njezin muž shvatili da su potrošili 250 dolara na internetsku trgovinu, najprije su pomislili kako su hakirani.

No čim su ušli u svoj korisnički račun i shvatili da su kupili 13 Pokemon igračka – najdraže igračke njihove kćeri – odmah su shvatili kome se moraju obratiti.

Bethany je tada pitala kako je moguće da je koristila njezin mobitel, na što je Ashlynd odgovorila: – Uzela sam tvoj palac!

Kako djevojčica nije bila svjesna značenja i vrijednosti novca, roditelji su joj objasnili da ubuduće mora tražiti dopuštenje.

Foto: Facebook/ Naš potok

Većinu igračka su zadržali, jer su za samo četiri nudili povrat novca.

Ipak, sve je ispalo dobro jer Ashlyndini roditelji ionako nisu započeli božićnu kupnju, pa joj je rečeno kako će Djed Mraz preuzeti poklone i staviti ih ispod bora.

– Ovo mi je donio Djed Mraz! Naručila sam i on mi je to donio! – Sretno je zaključila Ashlynd.

>> Zašto muškarci trube ženama? Odgovori bi vas mogli iznenaditi

Komentara 1

RT
ribaric.tomislav
20:19 30.12.2016.

ma daaa.cista glupöst

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije