Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je vruće

Žena u dućan ušetala potpuno gola i kupila sendvič. Što biste vi učinili?

gola u dućanu
Foto: Screenshot
19.07.2014.
u 18:05

- Nije bila na drogama, niti pijana, koliko se meni čini. Jednostavno je došla do pulta i platila, kazao je kupac koji je sve snimio

Kao da se ništa nije dogodilo. Upravo tako reagirali su kupci jednog dućana u poljskom Krakovu u koji je nepoznata žena ušla potpuno gola.

Jest da je vani bilo vruće, živa u termometrima popela se na više od 30 stupnjeva, no hodati bez odjeće nije baš uobičajeno.

Kupac koji je sve to snimio za Metro je kazao da mu se žena činila prilično "normalnom", izuzev toga što je kupiti sendvič došla kao od majke rođena

- Nije bila na drogama, niti pijana, koliko se meni čini. Jednostavno je došla do pulta i platila. Ma, zapravo, najviše me iznenadilo to što su se i svi oko nje ponašali normalno, ispričao je 34-godišnji Cezar Zawadzki.

>>Mladića posjet praonici skupo koštao. Nećete vjerovati zašto ga je ostavila djevojka

>>Skinula se u parku i zadivila sve mišićima u joga pozi. A 44 su joj godine

Komentara 8

GU
Gumba017
01:50 20.07.2014.

Vratila se s godisnjeg odmora na Jadranu :-)

DH
dalibor.hren
18:18 19.07.2014.

Ponudio bih joj svoj slanac!

BI
Bisera
21:50 19.07.2014.

DJANGO imala ga je u ruci novac znaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije