Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Tužila 12-godišnjeg nećaka zbog zagrljaja

jennifer connell
Foto: Jennifer Connel/Facebook
13.10.2015.
u 19:25

Jennifer Connell tvrdi da da se njezin osmogodišnji nećak ponašao nerazumno kada joj je skočio u naručje i poželio dobrodošlicu na svoju rođendansku zabavu. Zbog ozljede od dječaka potražuje 127 tisuća dolara

Neobičnu tužbu zaprimio je nedavno američki sud. Njome 54-godišnja menadžerica Jennifer Connell tuži svog 12-godišnjeg nećaka Seana, a razlog je pomalo bizaran. Naime, Jennifer je tužila Seana zbog događaja koji se dogodio prije četiri godine, točnije na proslavi njegova osmog rođendana, piše The Guardian.

Nestašni Sean tada je potrčao teti u naručje kako bi joj poželio dobrodošlicu na svoju rođendansku zabavu i pri tome joj je slomio ručni zglob. – Sjećam se da se vozio na svom crvenom biciklu oko kuće kada sam stigla. Kada me primijetio, počeo je vikati: "Teta Jen, volim te", nakon čega se zaletio u mene –  kazala je Amerikanaka na sudu. 

Njegovo ponašanje okarakterizirala je kao "nerazumno" zbog čega preko suda traži da dječak odgovara za svoje postupke. Od svog nećaka direktorica ljudskih resursa u jednoj američkoj kompaniji traži 127.000 dolara. Seana opisuje kao nježnog dječaka koji ju oduvijek voli, no smatra da zbog onoga što je učinio mora odgovarati. 

Iako se nezgoda dogodila prije četiri godine, Connell je pravdu na sudu odlučila potražiti tek sada. Priznala je da se nije žalila na vrijeme, no rekla je i da se je ozljeda značajno otežala njezin život. 

– Nedavno sam bila na zabavi i bilo mi je jako teško držati tanjur – požalila se Jennifer.

Cijela situacija zbunila je danas 12-godišnjeg Seana koji se u petak pojavio na sudu u pratnji oca MichaelaHoće li sud uvažiti  tužbu njegove tete i hoće li dječak biti proglašen krivim zbog svoje nestašnosti, trebalo bi biti poznato uskoro. 

>>Preživio šest dana bez vode hraneći se mravima dok je bio u lovu na deve

>>Fotografijom svoje novorođene djevojčice majka upozorila na teškoće kroz koje je prošla

Komentara 6

SM
SmellsLikeŠit
21:34 13.10.2015.

Teške droge.

MI
mirrr
10:13 14.10.2015.

bozesacuvaj

Avatar fuzzy
fuzzy
09:20 14.10.2015.

Bolesno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije