Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daryush Roosh Valizadeh

Želi legalizirati silovanje žena, no otkazao skup jer se uplašio boksačica iz Toronta

Daryush Roosh Valizadeh
Foto: www.rooshv.com
05.02.2016.
u 13:32

Trenutno jedan od najomraženijih muškaraca u svijetu, 36-godišnji Daryush "Roosh" Valizadeh koji je izjavio kako bi trebalo legalizirati silovanje žena, otkazao je svoj skup u Torontu i to nakon što je čuo da će na taj skup doći i članice ženskog boksačkog kluba Newsgirls.

Skup svojih sljedbenika trebao je održati ovoga vikenda u Torontu no uplašio se ipak žena i odgodio svoj nastup.

– Naše fotografije pokazat će da je biti moćan također jedna od opcija. I to je ono što se treba i dogoditi protiv ovog kretena – rekla je osnivačica kluba Savoy Howe, piše nymag.com.

Nakon što je čuo njezine prijetnje, Roosh je odlučio otkazati skup jer, kako je kazao, nije više mogao garantirati sigurnost i privatnost ljudi koji su planirali doći na taj skup. 

Komentara 16

DI
dinamojavolim1
13:52 05.02.2016.

u kakvom svijetu mi to zovimo gdje lik koji zeli legalizirati silovanje ima pravo odrzavati skupove??jeste li se to zapitali?

NI
nikolaboromisa8a
15:50 05.02.2016.

Neka se vrati od kuda je idošao,tamo su silovanja ne zabranjena nego su znak muškosti.

DM
dr_max
17:32 05.02.2016.

Nek ni ne planira doći u HR, tu ga ja čekam. Siguran sam da imam istomišljenika koji su spremni samnom "preobratiti" ga po pravilima srednjovjekovne inkvizicije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije