Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav peh

Zbog samo sedam sekundi ostao bez 21 milijuna dolara

loto
Foto: Thinkstock
30.01.2015.
u 17:05

Joel Ifergan kupio je dva listića za loto 2008., no drugi je dobitni listić isprintan nekoliko sekundi nakon isteka roka

Vrhovni sud Kanade odbio je žalbu muškarca iz Quebeca koji je propustio osvojiti 27 milijuna kanadskih dolara (21 milijun američkih dolara) na lotu jer je listić iz automata za uplate izašao sedam sekundi nakon isteka roka za uplate, javlja BBC

Joel Ifergan kupio je dva listića za loto 2008., no drugi je dobitni listić isprintan nekoliko sekundi nakon isteka roka. On tvrdi kako je sam listić kupio, odnosno platio ga prije isteka roka.

Dosad je za sudske troškove dao 80.000 dolara te kaže kako je razočaran odlukom suda.

– Nije stvar u novcu, kazao je za kanadsku televizijsku postaju kriveći spore uređaje za prodaju listića.

Dobitne brojeve tada je uplatio još jedan muškarac s kojim bi, da je tužba prihvaćena, morao podijeliti dobitak.

>> Igrač iz Zagreba na Eurojackpotu osvojio 707 tisuća kuna

Ključne riječi

Komentara 1

LA
Laura Anny
17:47 30.01.2015.

Zbog 7 sekundi neko je hendikepiran za cijeli zivot, i bez ispricavanja lazu dalje. Ali zahvaljujuci objasnjenjima vrhunskih hrvatski i talijanski strucnjaka podmotase rep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije