Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
senzacija na twitteru

Zbog ovih je fotografija 86-godišnja baka postala hit na internetu

Yolie Ball
Foto: Twitter
1/4
31.03.2015.
u 09:44

Starica je postala pravi internet hit nakon što je fotografije na kojima pozira u kući koju prodaje na Twitteru objavila njezina 15-godišnja unuka Makenzie

Bakica Yolie Ball (86) postala je prava senzacija na internetu nakon što je njezina unuka objavila fotografije na kojima starica pozira u svojoj kući koju prodaje.

Nasmiješena Yolie nije ni znala koliko će poznata postati nakon što ju je kćer Sandra nagovorila da i ona bude na fotografijama kuće za prodaju. Starica živi sa svojim 82-godišnjim suprugom u naselju Windmill Village na Floridi, no par je odlučio prodati kuću kako bi se preselili u Knoxville da budu bliže svojoj kćeri.

Kada je kćer došla slikati kuću kako bi je stavila u oglas, rekla je majci da i ona pozira na fotografijama. Starica se tako fotografirala u kuhinji, ali i dnevnoj sobi držeći knjigu u rukama . Njezina kćer je te fotografije objavila na Facebooku, no bakica je postala pravi internet hit nakon što je iste fotografije na Twitteru objavila njezina 15-godišnja unuka Makenzie.

– Moja baka pokušava prodati kuću na Floridi i ovo su fotke zbog kojih umirem od smijeha – napisala je 15-godišnjakinja uz priložene fotografije koje su u nekoliko sati postale pravi hit.

Staricu je za intervju kontaktirala čak i poznata voditeljica Ellen DeGeneres koja ju je pozvala da gostuje u njezinom showu.

– Nisam planirala biti na fotografijama, ali bilo je zabavno dok me je kćer slikala – kazala je 86-godišnjakinja.

Dodaje kako, unatoč tome što su njezine fotografije obišle svijet, još čeka kupca za svoju kuću.

Komentara 2

SA
samoborka
22:57 31.03.2015.

I kaj je zanimljivo na tim fotografijama? Bzvz...

Avatar strmy1
strmy1
09:37 02.04.2015.

Kad gledaš fotografije kuće, nekako je ljudski vidjeti živo biće u prostoru kojeg eventualno želiš kupiti. Tek tada je to cjelina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije