Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedi 70 milijuna $

Zavirite u najskuplju kuću na Beverly Hillsu

najskuplja vila,Beverly Hills
Foto: Youtube Screenshot
1/2
24.12.2014.
u 09:00

Nema što ova vila ne nudi svom bogatom vlasniku...

Velebna bijela vila koja se smjestila na jednom od brežuljaka Beverly Hillsa prostire se na čak 2136 četvornih metara, a vrijedi vrtoglavih 70 milijuna dolara. Upravo toliko za nju je ''iskeširao'' Šveđanin Marcus Perrson, tvorac igre MineCraft.

Bogataš sada može uživati u ukupno osam spavaćih soba i 15 kupaonica, a kad poželi pogledati film, ne mora se zaletjeti u kino jer kuća sadrži vlastito sa 18 luksuznih sjedalica. Osim golemog dnevnog boravka, tu su i veliki bar te soba za slatkiše te fontana koju je moguće kontrolirati putem iPada. A kako sve izgleda, pogledajte u promotivnoj snimci objavljenoj i na YouTubeu.

>>Najbolji su vila na Jelenovcu i puzzle-vrtić na Vrbanima

>>Prodaje se najskuplja vila, vlasnik Goranko Fižulić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije