Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sramoti me'

Zatražila razvod nakon 7 mjeseci jer joj je muž prenizak

Muškarac i žena
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
02.10.2015.
u 09:10

Ovo je jedan od najčudnijih slučaja razvoda koji smo imali - izjavio je sudac

Žena iz Saudijske Arabije u 20-im godinama zatražila je razvod od supruga, a kao razlog navela je to da joj je on - prenizak!

Požalila se institucijama da joj je suprug jako nizak i da je takav sramoti u javnosti. Vjenčali su se prije manje od sedam mjeseci, a kako je ispričala, prijatelji i ostali ljudi su je 'sarkastično gledali' svaki puta kada bi izašla negdje sa suprugom, pišu Emirates24/7.

- Želi se razvesti jer joj je neugodno kada izlazi sa suprugom... Ovo je jedan od najčudnijih slučaja razvoda koji smo imali - izjavio je sudac Sheikh Mohammed Al Jirani za lokalne medije koji nisu naveli koliko je nesretni muškarac bio visok.

U ožujku ove godine jedna je žena pak zatražila razvod jer joj je suprug imao prevelik penis i nije se mogla nositi s tim. Tvrdila je da je to jedini razlog zašto ga želi ostaviti.

>> Mislio da mu je žena poklonila Apple Watch, a kad je otvorio kutiju...

>> Unajmio detektiva da mu prati ženu, šokirao se kad je otkrio s kim ga vara

Komentara 9

DU
Deleted user
10:47 02.10.2015.

heheeh pa šta se lik smanjio u braku ?!? možda je žena kriva što se muž smanjio u braku ili žena nije dobro vidjela kad se udavala...u svakom slučaju je žena kriva XD

VO
vodokotlic
10:08 02.10.2015.

a prije braka nije bio nizak?

TE
Televizor
11:11 02.10.2015.

I onda kažu da žene u Saudijskoj arabiji nemaju prava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije