Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA ENIGMATIKA

Imamo rješenje za ljetne sparine

Večernjakova enigmatika
Foto: VL
1/5
04.08.2015.
u 16:45

Još više zabave i zanimljivih križaljki

Dragi križaljkoljupci, imamo za vas odlične vijesti! Od sada vaša omiljena Večernjakova enigmatika ima još više izazovnih križaljki, zagonetki i čak vrtoglavih 60 sudokua! Jeste li spremni prihvatiti izazov i riješiti ih sve? Mi jesmo, zato jedva čekamo izlazak nove Enigmatike kako bismo otkrili koje tajne i novitete skrivaju 72 enigmatske stranice. Opustite se i uz kultni nogometni strip Nipper i najbolje viceve! Ne propustite, petkom za samo 5 kuna uz Večernji list svoju omiljenu dozu zabave!

Najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade slanjem točnih nagradnih troslova. Osvojite smartphone, različite CD-e za svačiji ukus, od zabavne glazbe do vrhunskih klasika, a tu su i zanimljive knjige iz Večernjakove kolekcije. Izbor je doista šarolik tako da će svatko pronaći nešto za sebe ili svoje najdraže.

Potražite petkom na svim kioscima Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 12 kuna i osvojite neku od vrijednih nagrada.

Svi Večernjakovi pretplatnici mogu svoju omiljenu Enigmatiku primati i na kućnu adresu za samo 5 kuna po primjerku. Pretplatite se na broj 01-5540-999 ili pošaljite mail s naznakom "Enigmatika" na pretplata@vecernji.net i uživajte svaki tjedan uz svoj omiljeni zabavno-enigmatski prilog!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije