Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava atrakcija

Zapjevao u autobusu hit Zdravka Čolića, a ono što su učinili ostali putnici ostavit će vas bez teksta

putnik
Foto: Screenshot
1/2
03.07.2015.
u 21:17

Mnogi bi zbog takve situacije počeli negodovati, no njima je njegova pjesma zasigurno uljepšala dan.

Stranice na kojima se svakodnevno objavljuju anegdote putnika iz autobusa i tramvaja postaju sve popularnije na Facebooku.

Posljednji video objavljen je na stranici 'Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva' postao je pravi viralni hit.

Glavni junak videa kojeg je na stranicu postavila jedna Anja je raspjevani Beograđanin koji je usred vožnje u autobusu broj 48 na sav glas zapjevao veliki hit Zdravka Čolića "Jedna zima sa Kristinom".

S obzirom da je imao slušalice na ušima nije se pretjerano obazirao na ostale putnike sve dok mu se oni, na iznenađenje mnogih, nisu pridružili i zajedno s njim zapjevali.

U autobusu je odmah postala vesela atmosfera, a svi do jednog zapjevali su sa odvažnim gospodinom. Autobusom je odjekivao refren 'Dobra vam noć prijatelji', a neobična situacija uljepšala je dan baš svima.

Ne trebamo ni spominjati da je video u kratkom roku zaradio brojne pozitivne komentare

 

Poslala Anja

Posted by Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva on 2. srpanj 2015

>>Izgubila je pamćenje, a njezin suprug odlučio je učiniti ovo

>>Nećete vjerovati čime se možete riješiti mrlja od crvenog vina

Komentara 80

Avatar Idler 3
Idler 3
22:18 03.07.2015.

Super, bravo, genijalno....a imate kaj iz Beča, Rima, Pariza....mislim iz naše EU ???

DU
Deleted user
21:35 03.07.2015.

sezona kiselih krastavaca no ovi su baš bez veze

Avatar aunick
aunick
04:31 04.07.2015.

Ima na web Seseljev interview na srbijanskom tv gdje on objasnjava novu metodu klanja Hrvata zahrdjalim kasikama i biva nagradjen franaticnim aplauzom publike u studiji, a specijalni enthuzijazam su pokazale dame. Pokazite malo i taj Beograd i tu njihovu prosvijecenost. U studiju su bili sasvim normalni srbijanci i srbijanke i njihov grohot je bio sasvim iskren. Taki su oni, vrlo emocionalan i spontan narod. Mora da su Albanci ono kad voljem voljem kad ne voljem koljem naucili od ovih prosvijecenih i srcanih Srba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije