Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILI SE

Zaljubljeni par koji čeka dijete došao se fotografirati na plažu, a onda se dogodilo ovo

nudist
Foto: Imgur
15.11.2016.
u 11:16

Možda se par trebao ići fotkati nekamo drugamo...

Fotografiranje para koji čeka dijete na plaži u San Franciscu doživjelo je neočekivani obrat kada se na plaži našao – nudist.

Neobična fotografija objavljena je na društvenoj mreži Imgur. Na fotki snimljenoj na plaži Baker vidi se kako par pozira pred fotografkinjom, a u pozadini su, s jedne strane, poznati most Golden Gate, a s druge goli muškarac.

Sjeverni dio plaže Baker inače je nudistička plaža pa zapravo nije tako čudno da se tamo našao golać. Možda se zaljubljeni par trebao ići fotkati nekamo drugamo...

A couple days ago a pregnancy picture session was interrupted by a wave on Baker Beach, and a naked guy decide to hang around. Anyone know these people?

>> Kupci se šokirali kad su ugledali što je na fotografijama kuće za prodaju

>> Kupio staru vitrinu pa se šokirao kad je vidio što je unutra

Komentara 20

ME
melinda
11:35 15.11.2016.

Pa nije naisao davo ako je covjek go---Zar je tu nesto cudno u 21 stoljecu?????

IV
ib.vonchy
18:11 15.11.2016.

Dugo nisam čitala ovako bezvezni članak

DU
Deleted user
15:42 15.11.2016.

A onda ovo... a onda ono...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije