Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO ISKUSTVO

Žalio se na hranu pa ga kuhar oslijepio čilijem u prahu: 'Bilo je strašno'

napad
Foto: Screenshot Youtube
24.01.2017.
u 08:42

"Kada nam je došlo glavno jelo, a meso je bilo poput gume, mladom konobaru koji nas je pitao kakva nam je hrana rekli smo da je meso vrlo žilavo"

Nakon što pogledate ovu snimku, možda ćete dvaput razmisliti prije nego što u restoranu kritizirate hranu. Snimka, naime, prikazuje kuhara kako baca čili u prahu na gosta Davida Evansa (46), koji tvrdi da je zbog toga oslijepio.

A sve se dogodilo zbog kritike na račun žilave hrane u restoranu Prince of Bengal, gdje je Evans bio sa suprugom Michelle u subotu. 

– Pojeli smo predjelo, koje nije bilo jako dobro, ali nismo to rekli konobaru. Kada nam je došlo glavno jelo, a meso je bilo poput gume, mladom konobaru koji nas je pitao kakva nam je hrana rekli smo da je meso vrlo žilavo – ispričala je majka dvoje djece.

 

Dodaje da im je prišao indijski kuhar, koji je bio vrlo agresivan i nepristojan te ih je optužio da ne žele platiti hranu. Počeo je psovati Michelle, na što se umiješao David, koji je otpratio kuhara do kuhanje tražeći ispriku. Kuhar je došao na vrata s velikom količinom čilija u prahu koji je bacio Davidu u lice.

– Bilo je strašno. Rekao je da ga nikad nije tako boljelo u životu – ispričala je Michelle, dodajući da nitko od osoblja nije došao pomoći.

David je završio u bolnici u Rhonddi u Walesu. Uz oči, nastradala mu je i koža na rukama i prsima. Mora uzimati lijekove za oči dok liječnik ne vidi poboljšanje, a uzima i steroide u obliku kapi za oči kako bi se suzbila reakcija njegova tijela na čili.

>> Kamerom 'ulovio' suprugu u dječjoj sobi i šokirao se! Pogledajte kako je očajna majka našla način da ne probudi bebu

>> Muškarac dobio paket na novu adresu, otvorio ga i šokirao se!

Komentara 3

DU
Deleted user
11:29 24.01.2017.

Pakuj 'ovna za Indiju al kad odleži zatvor.

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
09:15 24.01.2017.

Da je to rekao u hr,morao bi popiti kiselinu.

ZA
zagabria1
10:33 22.01.2018.

pa kaj idu među neandertalce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije