Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava sretnica

Zainatila se i kupila srećke da mužu dokaže da je sve to glupost, sada su pravi bogataši

glenda
Foto: You Tube/Screenshoot
28.10.2016.
u 08:50

Njezin suprug je vjerni igrač igara na sreću, no ona se zainatila da mu pokaže da je to čista glupost

Jedna žena u SAD-u osvojila je milijun dolara na igrama na sreću. No, zanimljivo je da je srećke koje se stružu kupila kako bi svom mužu Buddyju pokazala da je sve to glupost i da nikada neće dobiti ništa. I tako je kupila srećke za popularnu igru Powerball.

Ipak 57-godišnja Glenda Blackwell nakon što je ostrugala listiće koji su koštali 10 dolara ostala je prilično iznenađena.  – Kupila sam "strugalice" samo da mu pokažem kako ništa neću osvojiti – izjavila je Glenda. No, sve joj se to obilo o glavu i ipak osvojila veliki novac. 

Nakon oporezivanja supružnicima će ostati 415 tisuća dolara. Postojala je i opcija da uzme cijelih milijun dolara, ali kroz 20 godišnjih rata od po 50 tisuća dolara. No, od toga su odustali. 

Obitelj sada može riješiti sve svoje novčane probleme.  Kupit će i vlastitu kuću rekla je Glenda, ali i pomoći unukama koje kreću na koledž. No, Glenda je rekla da, unatoč tome što je dokazala da je u krivu, neće kupovati srećke strugalice, piše Metro

> > Otac osvojio 9 milijuna dolara na lutriji, pa 'zeznuo' svoju djecu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije