Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posramljen na Fejsu

Zagrepčanin zbog krađe bicikla na stupu srama: Je li ovo doista 'najgluplji lopov na svijetu'?

lopov
Foto: Screenshot
28.04.2016.
u 21:40

Željeli bismo mu pomoći, ne samo da postane najpoznatiji kradljivac bicikala u Hrvatskoj, već u cijelom svemiru, stoji u objavi restorana koji sve one koji imaju informaciju o dotičnom muškarcu mole da im se jave, a nude im i besplatnu večeru

Zagrebački restoran Mundoaka putem svoje Facebook stranice odlučio je posramiti lopova koji je jednom od njihovih zaposlenika sinoć ukrao bicikl.

Naime, spomenuti restoran na društvenoj mreži objavio je snimku nadzorne kamere koja prikazuje nevještog lopova.

– Jučer oko 21.30 sati nepoznati sitni kriminalac ušao je u haustor restorana Mundoaka na adresi Petrinjska 2 i ukrao bicikl jednog od zaposlenika. Željeli bismo mu pomoći, ne samo da postane najpoznatiji kradljivac bicikala u Hrvatskoj, već u cijelom svemiru. Molimo Vas da podijelite ovaj video i pomognete mu da postane globalno poznat. Besplatna večera za dvoje za informaciju koja vodi do imena tog kretena. Mali savjet za ovog uskoro poznatog kriminalca: Stavi kapuljaču prije nego što nešto ukradeš a ne poslije, glupane! Poruka od Mundoake: Everything with Heart and Soul! – stoji u objavi videa pod nazivom "Najgluplji lopov na svijetu".

>>Ovo su savjeti za sprječavanje krađe bicikla!

Komentara 13

DU
Deleted user
21:54 28.04.2016.

to je sest mjeseci zatvora i plus placanje troskova pa neka proba ko voli

SA
SamoMalo
07:13 29.04.2016.

Koliko moras biti malouman (gl-up) da ne zakljucas bicikl?!

TE
texas
22:54 28.04.2016.

nemogu pogledat video,a vi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije