Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
travopazitelj

Za plaću od gotovo tisuću eura dva će tjedna gledati kako 'raste trava'

Zoran Stanko
Foto: PR FOTO
1/3
29.06.2015.
u 13:07

Privlačna plaća od 7.500 kuna za dva tjedna boravka na svježem zraku privukla je mnogo interesa čak i u regiji, ali izabran je mogao biti samo jedan.

Potpisivanjem ugovora u Zagrebu je počeo rad travopazitelja – posla koji su mnogi proglasili trenutačno najboljim u Hrvatskoj.

Privlačna plaća od 7.500 kuna za dva tjedna boravka na svježem zraku privukla je mnogo interesa čak i u regiji, ali izabran je mogao biti samo jedan.

Nakon stotina prijava, u drugi krug natječaja pozvano je ukupno 13 najkreativnijih kandidata, među kojima i jedan pas, čija se prijava posebno svidjela menadžmentu tvrtke Drezga.

– Nažalost, pas i njegova vlasnica nisu došli na razgovor za posao, ali ono što je važno jest da smo na kraju imali izvrsne finaliste. Između pet kandidata koje smo pozvali u finale, bilo je uistinu teško izabrati najboljeg jer je svaki bio poseban na svoj način. Ipak, Zoran je pokazao puno znanja o robotskoj kosilici, bio je izuzetno simpatičan i na kraju smo odlučili da je on naš travopazitelj – objasnila je Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga, koja zastupa Husqvarnu u Hrvatskoj.

Po struci diplomirani politolog i specijalist za vanjsku politiku i diplomaciju, Zoran Stanko je pasionirani alpinist iz Ivanca u Hrvatskom zagorju. Unatoč ozbiljnim kvalifikacijama i velikom znanju, Zoran je pokazao da ima smisla za humor, što mu je pomoglo dobiti posao.

– Odmalena sam naučen da se prema dvorištima, travnjacima i voćnjacima treba odnositi s velikom pažnjom i brigom. Mrzim sušu, a volim kišu – mrzim krtice, a volim gliste. Prve igračke su mi bile flakserica i motorna kosilica. Smatram da bi gledanje trave kako raste trebalo postati olimpijska disciplina – s osmjehom je poručio sretni travopazitelj Zoran Stanko.

>>U tri sekunde ostavite najbolji mogući prvi dojam

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije