Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna nesreća

Za dlaku umakla smrti: 'Napala' je sjekira koja je probila vjetrobransko staklo

sjekira
Foto: Massachusetts State Police Facebook-profil
1/2
31.07.2014.
u 09:22

Da je auto vozio brže, suvozačica ne bi ostala živa, kazali su policajci koji su izašli na uviđaj

Slomljeno vjetrobransko staklo nije rijetkost u nesrećama, no kako je puklo na automobilu vozača u američkom gradu Topsfieldu, iznenadilo je i same policajce koji su se tijekom karijere nagledali svega i svačega.

Vozač je ostao šokiran, a suvozačica za dlaku izbjegla smrt kada se u vjetrobransko staklo na njihovu automobilu zabila sjekira. Ona je doletjela s kamiona za prijevoz smeća koji je prometovao ispred njih, javlja Elite Daily. Incident se dogodio u srijedu, a policajci koji su izašli na uviđaj nisu propustili fotografirati prizor sjekire zabijene u vjetrobran i podijeliti ga na Facebooku.

Istaknuli su da je suvozačici život spasila činjenica da se automobil kretao dozvoljenom brzinom od 65 kilometara na sat. Da je kojim slučajem vozio brže, ne bi joj bilo spasa. Vozač je kažnjen globom od 200 dolara jer nije dobro osigurao teret na kamionu.

>>Surferica skočila u more i u zadnji tren izbjegla nalet glisera!

Komentara 1

Avatar EU?
EU?
09:43 31.07.2014.

Zigrali se mali đavolčići pa im ispala sekirica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije