Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasred ceste

Za dlaku izbjegli smrt pa se počeli strastveno ljubiti

nesreća,Brazil
24.11.2014.
u 16:54

Sigurnosne kamere zabilježile su nesvakidašnju nesreću u Brazilu

Da zaljubljeni često znaju ''izgubiti glavu'', svjedoči i prometna nesreća koju su nedavno zabilježile sigurnosne kamere u Nova Iguacu u Brazilu. Ondje se jedan par na motociklu sudario s jurećim automobilom, pri čemu je za dlaku izbjegao smrt, piše Mirror.

Nakon što je gledala kako joj partner leti preko automobila koji se zaletio na njihov motocikl, djevojka je potrčala prema mladiću koji je ustao neozlijeđen. Umjesto da zatraži pomoć, bacila mu se u zagrljaj te su se počeli strastveno ljubiti. Prizor je promatrao šokirani vozač automobila i slučajni prolaznici, a snimile kamere postavljene na obližnjoj trgovini.

– Postavio sam kameru zbog kradljivaca, a nedavno sam pregledavao snimke i shvatio da sam zabilježio ovu nesreću – kazao je vlasnik trgovine Flavio de Lima.

>>Otkrio da mu kći (10) hoda sa starijim dečkom pa joj za kaznu napravio ovo

>>Djevojčici (7) natekla cijela usta, zubar se šokirao kada je vidio zbog čega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije