Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Vučićeva sugovornica napustila emisiju, on se sjetio Pernara: 'Ima onaj Hrvat koji to radi svuda'

16.01.2017.
u 08:59

Vučić Pernara nije imenovao, ali voditelji su prepoznali o kome je riječ

Saborski zastupnik Ivan Pernar već neko vrijeme nije napustio televizijsku emisiju, ali ga, čini se, mnogi po tome još uvijek pamte. Među njima je i srbijanski premijer Aleksandar Vučić, koji se Pernara jučer sjetio kada je njegova sugovornica napustila emisiju televizije Pink.

Direktorica Centra za euroatlantske studije Jelena Milić napustila je emisiju iznervirana, kako se čini, Vučićevim kritikama na njezin račun. Voditelji su je pozvali da se vrati, ali joj je Vučić poručio da se ne treba vraćati.

– Ćao, sve najbolje vam želim – rekao je Vučić, koji se potom sjetio i Pernara, iako ga nije imenovao, ali voditelji su prepoznali o kome je riječ.

 

Ima onaj Hrvat koji to radi svuda, koji je nazočio i... ili Hrvatskoj pravoslavnoj crkvi ili nekom ustaškom performansu – rekao je Vučić, a voditelji su rekli "Pernar". Nije jasno na koji je točno performans Vučić mislio, ali moguće je da se radi o prosvjedu A-HSP-a iz prosinca, kada se Pernar našao u prolazu, a prosvjednici su ga pozvali da pođe s njima, što je on odbio.

Pernar je snimku emisije i sam podijelio na Facebooku.

– Kaže srpski premijer Aleksandar Vučić da, za razliku od mene, nikada neće otići iz studija "zato što je njegov posao da se bori za građane Srbije" – napisao je Pernar.

 

>> Pernar otkrio što misli o Titu, Tuđmanu, Miloševiću, Jugoslaviji...

>> Pernar: Nisam katolik i ispisao sam se iz Katoličke crkve. Ona je produžena ruka HDZ-a

Komentara 66

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:32 16.01.2017.

U Srbiji zadnjih 20-ak godina sve isto.....samo što nema Slobe..

Avatar Slobodni
Slobodni
10:09 16.01.2017.

Ako niste primijetili, upravo je izbrisana polovica postova ovdje! Ipak moramo, jelte, misliti na ugled VL u otadzbini Srbiji!

EM
Emergo
09:54 16.01.2017.

Vucic i njegova ekipa osmislili su ovaj vlak bas za 15 Sijecnja 2017 . I uputili ga na Kosovu. Interesantano ,Vucic se nije sjetio cestitati Hrvatskoj i Sloveniji 25 obljetnicu nezavisnosti ....pa je zato narucio vlak u snijegu.. pricu zaa malu djecu i svakodnevne politicke manipulacije Srbijanski mediji po ocitoj direktivi od Vucica, ni rijeci nisu napisali o 25 obljetnici priznavanja Hrvatske i Slavonije...ali zato o vlaku u snijegu pisane su bajke... I na koncu jucerasnjeg dana i Vucic ne moze a da ne obogati svoj dan jos jednom lazi o Hrvatskoj. Dakle,jucersanji srbijanski vlak u snijegu samo je jos jedna od mnogih politickih manipulacija Vucica i njegovih jastreba s ciljem daljnje destabilizacije susjednih drzava i unutarnje mobilizacije gradjana Srbije protiv svih susjednih drzava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije