Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.000 sretnika

Vraški dobar razlog za besplatnu kartu do Zemlje Izlazećeg Sunca

avion
Arhiva VL
12.10.2011.
u 11:41

Japanska turistička zajednica dijeli 10.000 karata za one koji najbolje argumentiraju zašto bi posjetili Japan.

Besplatnu avionsku kartu za Zemlju Izlazećeg Sunca malo bi tko odbio. Priliku da bez udarca po džepu posjeti tu daleko i egzotičnu zemlju bogate tradicije dobit će deset tisuća sretnika koji argumentirano obrazlože zašto žele posjetiti Japan.

Japanska nacionalna turistička agencija izvijestila je, naime, da će darovati čak 10.000 besplatnih avionskih karata. Uvjet je napisati esej i u njemu nabrojiti razloge koji će baš vaš uradak odrediti kao najbolji.

Iz agencije su naglasili da se još uvijek čeka odobrenje vlade koja bi trebala financirati projekt te zasad još neće primati aplikacije.

Potencijalni posjetitelji moraju navesti i na koji će način i na kojem mediju napisati izvještaj o svom dobitnom putovanju.

Veliko darivanje pokrenuto je s ciljem potpomaganja posrnuloj japanskoj privredi nakon što je zemlju pogodio snažan potres praćen tsunamijem u ožujku ove godine.

Komentara 9

UK
Ugo Kajvez
18:00 12.10.2011.

Fukušima je 29 puta gora hirošimske bombe, 6 puta gore od ćernobila .... pa vi lijepo samo idite ..............

Avatar Zag
Zag
13:42 12.10.2011.

Thank you for visiting Japan National Tourism Organization website. Recently a number of media outlets have publicized articles about \"Japan Offers 10,000 free flights to foreigners\", however it is subject to government budgetary approval, and no details have been decided yet.

IG
igalov49
20:33 16.10.2011.

Nije samo Japan dobio A-bombom. Sjetite se bezbrojnih pokusa A i H-bombama po Tihom oceanu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije