Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LONDON

Voštana figura Beyonce Knowles u Regents parku postala atrakcija

beyonce
Foto: Press Association/PIXSEL
1/3
21.08.2014.
u 23:14

Voštana figura toliko je vjerna da izgleda kao prava Beyonce

Gotovo da nema osobe iz svijeta slavnih i poznatih koja nije dobila svoju “repliku” u muzeju voštanih figura Madame Tussauds, od britanske kraljice i članova kraljevske obitelji, preko popularnih glumaca i nogometaša do pjevačkih zvijezda.

Svoju je voštanu figuru tako dobila i pjevačica Beyonce Knowles, no iz muzeja Madame Tussauds otišli su korak dalje pa su, umjesto u svoj prostor, figuru postavili u poznati Regents park u Londonu.

Ovaj je potez naišao na opće oduševljenje obožavatelja popularne pjevačice koji su mjesto u Regents parku na kojem je postavljena figura iskoristili kao mjesto svojih susreta i druženja. Osim što se fotografiraju uz figuru Beyonce u prirodnoj veličini, na livadi s njezinim likom organiziraju i piknike s dekama i ležaljkama, a čini se da su novu “stanovnicu” parka dobro prihvatile i lokalne patke.

>>Nakon udaje 'dobila' novo prezime i novu voštanu figuru

Komentara 1

Avatar softmoby
softmoby
06:35 22.08.2014.

ptice će obaviti svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije