Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emisija uživo

Voditelj HRT-a propao kroz stolicu pa za sve okrivio previše šunke za Uskrs

hrt
Foto: HRT
1/3
19.04.2015.
u 23:16

Nakon što su najavili temu emisije, voditelji su opušteni sjeli u svoje stolice, no ona na koju je sjeo Kurspahić odjednom je 'krncula' i pukla zbog čega se voditelj našao na podu

Do kakvih sve nepredvidljivih situacija može doći tijekom televizijskog prijenosa uživo, pokazuje i slučaj Dražena Ilinčića i Mirana Kurspahića, voditelja emisije ''Dobro jutro kultura'' na Trećem programu HRT-a.

Nakon što su najavili temu emisije, voditelji su opušteni sjeli u svoje stolice, no ona na koju je sjeo Kurspahić odjednom je ''krncula'' i pukla zbog čega se voditelj našao na podu.

Dobro raspoložene voditelje to nije smelo, već su nastavili s emisijom i zaključili kako je za sve kriva prevelika količina šunke koju su pojeli za Uskrs.

Video pogledajte ovdje.

>> Šuker: Nije to prva stolica koja je popustila ispod mene

Komentara 21

MO
mojazemlja
00:13 20.04.2015.

Ne slavi on Uskrs.On je više za Sutjeske i Neretve.

MA
mar86
23:33 19.04.2015.

Znači, na HRT-u je doslovno krš i lom. Ljudi padaju sa stolica, prvo Šuker, pa onda ovaj srećo.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:25 20.04.2015.

To je onaj klaun iz piramide ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije