Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zalutala životinja

VIDEO Zbog onoga što je učinio jelenu u bazenu završio je na vijestima

Pjevao jelenu da mu pomogne izaći iz bazena
Foto: Youtube
1/5
29.09.2014.
u 22:56

Jelen je rogovima probio zaštitnu foliju koja je prekrivala bazen nakon čega se uznemirio i počeo utapati i tu su se susjedi ujedinili

Eric Munn iz Kalifornije nemalo se iznenadio kada je u svom bazenu ugledao jelena kako pliva. Nekoliko trenutaka prije toga jelena je vidio i Munnov susjed, Don Rubin, dok mu je životinja lutala dvorištem.

- Kada sam ga pokušao uhvatiti preskočio je ogradu i otišao u Munnovo dvorište - ispričao je susjed, a Munn je dodao kako je jelen uskočio ravno u njegov bazen. Jelen je rogovima probio zaštitnu foliju koja je prekrivala bazen nakon čega se uznemirio i počeo utapati i tu su se susjedi ujedinili kako bi mu pomogli.

Prvo su maknuli plastičnu zaštitu i oslobodili jelena, no on je još uvijek bio jako prestrašen zbog čega nije mogao izaći van. Susjed Rubin je tada priskočio drugačijem pristupu.

- Pričao sam sa životinjom 45 minuta kako bi je smirio. Govorio sam joj da će se izvući. I otpjevao sam joj par pjesama - otkrio je Rubin. Pjevanje je, čini se, upalilo s obzirom da je nakon sat vremena što je bila u bazenu životinja uspjela izaći. Jelen je nakon toga otišao u drugo dvorište gdje ga je pokupila služba za divlje životinje.

- To je zaista prekrasna životinja i bila je uplašena. Dobro je što smo joj mogli pomoći - rekao je Munn.

>> Pogledajte: Jelen kroz staklo uletio u bus, provozao se i izašao van

>> Pogledajte što je prestravilo jelene u šumi

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Vito
07:07 30.09.2014.

kako je jelen uskočio ravno u njegov bazen. Jelen je rogovima probio zaštitnu foliju koja je prekrivala bazen _________________ Tako i inače jeleni rade - preskaču ograde "naglavačke" - doskoče s druge strane ograde na glavu, a ne na sve četiri noge _______________ Jako zanimljiv način doskakivanja na bazenski pokrov - izgleda kao da je jelen preskakujući ogradu u zraku napravio salto, jer je znao da se s druge strane nalazi prekriveni bazen, a ne obična prirodna travnata ili zemljana površina na koju nakon preskakivanja u prirodi jeleni doskakuju na noge __________ Znao jelen da ima pretanke noge i da bi doskočivši na noge zapeo u pokrovu napravivši samo četiri rupe u tom pokrovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije