Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimio izljev bijesa

VIDEO 'Činilo mi se da će ova djevojka poludjeti, bio sam u pravu'

Izljev bijesa u čekaonici
Foto: YouTube
1/5
20.01.2015.
u 22:35

Razlozi izljeva bijesa nisu poznati, a cijeli prizor snimio je Peter Flaatten koji se u tom trenutku nalazio u čekaonici.

Na iznenađenje prisutnih u čekaonici jedne britanske trajektne luke djevojka preplavljena bijesom počela je vrištati i derati se na zaposlenike s kojima je razgovarala, a tome je dodala i udaranje nogama u tlo.

Vikala je 'užasno sam bijesna' i 'vi ljudi nemate osjećaja' prije nego li je odjurila iz čekaonice uz popratno vrištanje.

Razlozi izljeva bijesa nisu poznati, a cijeli prizor snimio je Peter Flaatten koji se u tom trenutku nalazio u čekaonici.

- Počeo sam snimati kad mi se učinilo da će djevojka u redu poludjeti i moja intuicija je bila točna. Evo što se dogodilo - napisao je u opisu videa.

Kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom videu!

>> Pokriva li auto-osiguranje i ovo? Otkrili zašto se slon penjao na vozila

>> Muškarac (84) nije očekivao kako će završiti spoj s dvije sestre blizanke (17)

Komentara 2

AM
Axis Mundi
13:30 23.01.2015.

pms+borderline+Pun Mjesec+nastavi niz... što ti je ženska histerija. grč. hystera=maternica

BA
bajo2
21:05 23.01.2015.

cool!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije