Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mapa kruži internetom

Velikoj Crnoj Gori pripojili Hrvatsku, BiH, Sloveniju pa čak i Francusku!

Velika Crna Gora
''
16.10.2014.
u 21:17

Na pitanje zbog čega je izostavljena Švicarska, neki su korisnici društvenih mreža komentirali da je razlog jer se tamo ''puno radi''

Karta ''Velike Crne Gore'' našla se ovih dana na društvenim mrežama i nasmijala dobar dio javnosti. U ekspanzionistički plan jedne od najmanjih država na Balkanu nepoznati autori uključili su i susjednu BiH, Srbiju bez Vojvodine, Makedoniju, dio Albanije i Bugarske, Hrvatsku, Sloveniju te dijelove Mađarske, Austrije, Italije i Francuske.

Na pitanje zbog čega je izostavljena Švicarska, neki su korisnici društvenih mreža komentirali da je razlog jer se tamo ''puno radi''. Drugi su se našalili da bi brodska linija Bar-Bari jednog dana mogla postati lokalna, a Radio Televizija Crna Gora objavila je i da su neki ''požalili'' što karta države nije obuhvatila i Lovćenac, grad u Vojvodini s najvećim brojem Crnogoraca u Srbiji.

>>Europska komisija Vojvodinu pripojila Hrvatskoj!

>>Pogledajte kartu 40 područja u EU koja žele neovisnost!

Komentara 22

U1
ursus_1212
21:29 16.10.2014.

I vi objavljujete svako smeće

BR
brankomat61
00:03 17.10.2014.

zar vam nije palo na pamet da je to parodija na kartu velike male Albanije na zastavi koju su prekjučer nogometaši gužvali u Beogradu ?

MI
Mirnadob
21:36 16.10.2014.

Pa tko ce hranit tu svu ga...,jer Crnogorci bas i nisu neki radnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije