Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVITE SE

Uživajte u slobodnom vremenu i opustite se uz Večernjakovu enigmatiku

Večernjakova enigmatika
VL
22.04.2015.
u 14:58

Provjerite znanje , zabavite se i osvojite vrijedne nagrade.

Najzabavniji enigmatski prilog Večernjeg lista izaberite za opuštanje i razbibrigu. U novom broju pronađite mnoštvo materijala poput skandinavki, običnih križaljki, talijanki, osmosmjerki, mozgalica, raznih vrsta sudokua, matematičkih zadataka i šahovskih problema.

37. broj Večernjakove enigmatike donosi i brojne zanimljivosti te zabavu, poput stripova i viceva, ali i vrijedne nagrade koje su dodatna motivacija za hvatanje ukoštac sa zagonetkama.

Glazbeni CD-i, poznati književni naslovi, literatura za ljubitelje vrtlarstva i gurmane samo su neke od vrijednih nagrada koje možete osvojiti. Posebno izdvajamo knjigu o Željku Malnaru, "Put Aleksandra Velikog", te knjigu proslavljenog gastronomskog stručnjaka Veljka Barbierija "Večernjakove bajke o hrani".

Potražite na svim kioscima u petak 30. 4. Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 10 kuna. Testirajte znanje, zabavite se, a tko zna, možda i osvojite vrijednu nagradu.

Večernjakovi pretplatnici mogu Enigmatiku primati na kućnu adresu za samo 3 kune po primjerku. Nazovite na 01-5540-999 ili pošaljite mail s naznakom "Enigmatika" na pretplata@vecernji.net i pretplatite se!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije