Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'poludjeli' za njom

Upoznajte najzgodniju kriminalku na svijetu

Stephanie Beaudoin
Foto: Twitter
1/5
20.09.2014.
u 12:17

Za provalnicom Stephanie Beaudoin iz Montreala javnost je potpuno poludjela nakon što su pronađene njene fotografije u bikiniju

Ovo je Stephanie Beaudoin iz Montreala, a internet je potpuno poludio za njom, proglasivši je najzgodnijom kriminalkom na svijetu.

Naime, Stephanie je uhićena pod optužbom za više od 42 provale u domove u kanadskim gradovima Arthabaski i Mapleu te je suočena sa više od 100 točaka optužnice.

No, tek nakon što je na društvenim mrežama otkrivena njena fotografija u bikiniju, postala je interesantna javnosti.

Ova 21-godišnja Kanađanka provale je počinila sa tri maloljetne suučesnice - stare 13, 15 i 17 godina, prenosi Mashable.

>>Zločin se ipak isplati? Zgodnom kriminalcu nude ugovor za 30.000 dolara mjesečno

>>Duboko udahnite. Ovo je najzgodniji zločesti dečko na svijetu. Odlučile žene

Komentara 1

HR
hrxxx111
17:43 20.09.2014.

da sanader tako izgleda sve bi mu oprostio ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije