Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte reakciju

Uhvatio djevojku s drugim u svom krevetu, snimio je i sve objavio!

djevojka
Foto: Screenshot
21.04.2015.
u 13:04

Sve je krenulo tako što su njezini cimeri prevarenom mladiću javili da se nalazi s drugim u krevetu. On je odlučio otići do njenog stana, snimiti sve kamerom i postaviti video na Youtube kako bi je propisno osramotio

Ovo je najnoviji hit na Youtubeu! Naime, prevareni dečko odlučio je snimiti svoju djevojku s drugim muškarcem u krevetu.

Sve je krenulo tako što su njezini cimeri prevarenom mladiću javili da se nalazi s drugim u krevetu. On je odlučio otići do njenog stana, snimiti sve kamerom i postaviti video na Youtube kako bi je propisno osramotio. Iako bi mnoge reagirale burno, ova djevojka nije se ni pomaknula, već je nastavila ležati pored svog ljubavnika.

Nesretni mladić sve je snimio te djevojci održao predavanje o ljubavi i vjernosti. Iako se video tek pojavio na Youtubeu, već je stekao popularnost i pogledan je više od milijun puta. Pojavili su se i komentari da je cijela priča namještena, no neki od korisnika Youtubea javili su se i rekli kako znaju aktere priče te da je sve autentično.

>>Privatne detektive sve više angažiraju za provjeru zaposlenika, manje zbog bračnih nevjera

Komentara 20

KR
krmpaza
17:58 21.04.2015.

a da je bila s drugom curom onda bi se pokušao uvući u krevet

BA
bajo2
14:02 21.04.2015.

bas ih je poplasio ahahahaha

Avatar think pink
think pink
18:09 21.04.2015.

ovaj novinar je jedina osoba na svijetu koja je povjerovala da je video istinit. svi drugi znaju da je sve režirano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije