Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups, to nije za djecu!

Učitelji se šokirali kada su vidjeli što petogodišnjakinja ima u kutiji za ručak

kutija za ručak
Foto: Thinkstock
1/2
23.03.2017.
u 10:30

Majka iz australske države Queensland dobila je poziv iz škole svoje kćeri da je obavijeste kako su pronašli nešto neprimjereno uz sendvič za užinu

Majka iz australske države Queensland ostala je u šoku kada su je nazvali iz škole njezine petogodišnje kćeri kako bi je obavijestili da su u kutiji za ručak pronašli nešto što ondje ni u kojem slučaju ne bi smjelo biti.

Uz sendvič za užinu, djevojčica je u kutiji imala i – votku. Kada su to vidjeli djelatnici škole, odmah su nazvali majku petogodišnjakinje.

Majka im je objasnila kako je došlo do zabune. Svako jutro dok se spremaju za školu svoju kćer pošalje do hladnjaka da iz zamrzivača sama izvadi vrećicu sa smrznutim sokom. No, ovoga puta zaboravila je da se u zamrzivaču nalazi i nešto što nije za djecu.

Djevojčica je na ambalaži vidjela naslikane maline i stavila vrećicu u svoju kutiju, a tek kasnije se otkrilo kako je riječ o sorbetu s votkom i okusom maline.

Srećom, svi su brzo shvatili da je riječ o pogrešci, a majka je smiješnu situaciju odmah objavila i na Facebooku.

Foto: Screenshot Facebook

>> Doručkovala kuhano jaje kada je osjetila nešto tvrdo pod zubima. Nije mogla vjerovati što je pronašla

Komentara 8

DU
Deleted user
10:48 23.03.2017.

Votka u tetrapaku, za to-go? To ni Rusi nemaju

VL
vlatx
11:29 23.03.2017.

Zanimljiva bi bila reakcija roditelja kod nas da ih nazove učiteljica i kaže da je dijete donijelo alkohol uz sendvič. Sve mi se nekako čini da bi roditelj odmah dotrčao u školu i donio djetetu cigarete i opalio pljusku učiteljici što se ona sama toga nije dosjetila već je on iz kafića morao trčati.

Avatar fijolica
fijolica
13:08 23.03.2017.

Kod nas bi roditelji odmah učiteljici zamjerili što se ima petljati u to što dijete ima u svojoj torbi ... ili što se miješa u nečiji privatni život ... čak bi je možda i tužili. Ipak, ima i pametnih roditelja koji bi bili zahvalni i stekli bi još više povjerenja u tu učiteljicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije