Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEGAHIT SAGA

U Puli održano najveće okupljanje fanova Star Warsa u Hrvatskoj

star wars
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/17
01.05.2016.
u 22:16

Upravo zbog velike popularnosti Zvjezdanih ratova vlada izniman interes posjetitelja

Pulom su jučer šetali glavni likovi Star Warsa u sklopu događaja u organizaciji pulske udruge Zaigrana Koza, koja u suradnji sa Zajednicom Talijana u Circolu organizira Star Wars Day, najveće okupljanje fanova SF sage u Hrvatskoj.

Upravo zbog velike popularnosti Zvjezdanih ratova vlada izniman interes posjetitelja, i to ne samo iz Pule i Istre, već iz cijele Hrvatske i susjedne Slovenije.

Bogat program koji su organizatori pripremili, u suradnji s tršćanskom udrugom I Cavalieri dell Esagono, zagrebačkom udrugom Mos Croatia Spaceport, slovenskom udrugom Animov iz Izole te sponzorima Istratech, CartaMagica i Lego store Hrvatska razveselio je velike i male ljubitelje epske sage.

>> Star Wars prvi put zatvorio Stradun

>> Orešković: I Star Wars dolazi tako da je 'force with us' u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije