Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Gledali smo u nevjerici'

U kuhinjskom zidu pronašli sef, iznenadili su se kad su ga otvorili

Otkriće u skrivenom sefu
Foto: Imgur
1/15
28.08.2015.
u 16:15

– Gledali smo u to u nevjerici, a kada sam posegnula rukom u sef, Eddie je viknuo da je možda bomba unutra Još uvijek se smijem tome – ispričala je žena koja je fotografije otkrića podijelila na Imguru.

Jedan par iz američkog Phoenixa nemalo se iznenadio tijekom renoviranja kuhinje kada su, nakon rušenja zida, otkrili da se u njemu nalazi sef.

Iako zvuči kao scenarij nekog filma, nakon otkrića sefa sjetili su se da su, kada su se doselili, u jednom ormariću pronašli šifru za koju se sada ispostavilo da otvara skriveni sef.

Kada su ga otvorili, šokirali su se jer se u sefu nalazilo 51.080 dolara u apoenima od 100 dolara i boca burbona iz 1960., piše Mirror.

Gledali smo u to u nevjerici, a kada sam posegnula rukom u sef, Eddie je viknuo da je možda bomba unutra. Još uvijek se smijem tome – ispričala je žena koja je fotografije otkrića podijelila na Imguru.

Zanimljivo je i što je uz novac i bocu u sefu bila i knjiga iz 1977. ''Vodič za zbunjene'' E. F. Schumachera. U njoj je bila crno-bijela fotografija misterioznog muškarca na čijoj je poleđini pisalo, ''Alane, imam knjigu koju moraš pročitati, podcrtao sam nekoliko redaka. Tvoj prijatelj Vincent''. Ispostavilo se da su podcrtani dijelovi knjige zapravo tragovi.

Na sedmoj stranici je podcrtan paragraf poglavlja ''Na filozofskim kartama'', a na tom mjestu je ubačena i karta Arizone. Nadalje, na 11. stranici je fotografija kuće, a na poleđini piše ''gdje jedno drvo postaje tri''.

Foto: Imgur

– Netko bi sigurno mogao prepoznati ovu kuću, a baš me zanima što znači ovo o drvetu – rekla je sretna nalaznica i dodala kako ne znaju što će s novcem.

– Ako Alan još postoji, novac je bio namijenjen njemu. No, bocu burbona ćemo zadržati – rekla je.

>> Šokirali se kad su vidjeli što je izašlo kroz susjedov prozor

>> Voditeljica pokušala nogom sakriti ono što joj je ostalo ispod stola, no svi su vidjeli

>> Šokirala se kad je otkrila što se krije iza zrcala u WC-u kluba

Komentara 11

PU
pulizg
18:11 28.08.2015.

ja nemrem nac ni pet lipa na cesti

MR
mreza
17:58 28.08.2015.

Sretan par

Avatar muljib@vecernji
muljib@vecernji
18:38 28.08.2015.

Ja neki dan našao 20 kuna. Bio sretan ko ovi sa sefom. Poslije mi došlo žao jer sam promislio da je to možda bio nečiji jedini obrok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije