Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što je to?

U konzervi tune žena pronašla par očiju nepoznate životinje

rak u tuni
Foto: Twitter
1/2
06.02.2015.
u 08:20

Zoe je fotografirala biće iz konzerve i objavila fotografiju na Twitteru ne bi li saznala o kojoj je životinji riječ, no bez uspjeha

Šok koji je dvadesetosmogodišnja Zoe Butler iz engleskog grada Nottinghama doživjela kada je otvorila konzervu tune teško se može opisati. U konzervi su među komadićima ribe bile i oči nepoznate životinje.

Zoe je fotografirala biće iz konzerve i objavila fotografiju na Twitteru ne bi li saznala o kojoj je životinji riječ, no bez uspjeha. Javila se i kompanija koja proizvodi tunu i ispričala se ženi. Nakon istraživanja koje su proveli zaključili su kako je u konzervu zalutao mali rak. 

Tuna se inače hrani ovom vrstom raka, zvanim Megalopa, tako da zapravo ni ne čudi da je zalutala u konzervu. U kompaniji kažu kako ova životinjica ne može naštetiti kvaliteti tune te da će s 28-godišnjakinjom razgovarati o odšteti jer vjeruju da je imala neugodno iskustvo.

>> Ovo je najružnija životinja na svijetu!

Komentara 6

MA
marsovac
10:54 06.02.2015.

big brother is watching you

CI
cinkvici
13:11 06.02.2015.

Mislim da bi i svi mi morali dobiti otštetu što trpimo i doživljavamo svakojake šokove od naših vrlih političara.

ZJ
Zjako
10:39 08.02.2015.

To je radnik kojem su rekli "radiš jos danas i dobijaš otkaz" upakirao još ponešto hehe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije