Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kalifornija

U hrvatskom dresu trčao s bikovima

utrka s bikovima,SAD
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
28.07.2014.
u 15:15

Kako to već biva, Hrvata ima u svim dijelovima svijeta, a jedan od njih odlučio se sudjelovati u natjeravanju s bikovima u Kaliforniji

Utrke s bikovima i gađanje rajčicama u španjolskom gradu Pamploni poznate su širom svijeta. No, nemaju svi priliku doći do Španjolske pa su se domišljati Amerikanci sjetili kako bi bilo dobro tu manifestaciju organizirati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tako je nastala utrka pod nazivom "The Great Bull Run" (Velika utrka s bikovima), koja se drugu godinu zaredom održava na nekoliko lokacija diljem Sjedinjenih Američkih Država. Posljednja je održana u kalifornijskom gradu Pleasantonu, a nama je postala posebno zanimljiva nakon što su objavljene fotografije s utrke. Kako to već biva, Hrvata ima u svim dijelovima svijeta, a jedan od njih odlučio se sudjelovati u natjeravanju s bikovima u Kaliforniji. Kako bi ga obitelj i prijatelji lakše uočili, ispred opasnih rogova trčao je u prepoznatljivom hrvatskom dresu, pa su tako bijelo-crveni kvadratići još jednom došli u prvi plan.

>>Bijeg od rogova: Je li ovo dosad najopasniji 'selfie'?!

>>U prvoj ovogodišnjoj utrci s bikovima u Pamploni ozlijeđene 4 osobe

Ključne riječi

Komentara 2

LI
ličkiustanik
16:43 28.07.2014.

Nije hrvat trčao nego snimao najsnažnijeg da sruši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije