Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još nije stigao

U Hrvatskoj svi tuguju za Klepetanom, Srbi tvrde da se ipak vratio Malenoj

roda Malena
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/9
05.04.2017.
u 15:36

Najpoznatija ljubavna priča mogla bi, nažalost, imati tužan završetak jer se strahuje kako je Klepetan uginuo

Iako su se pojavile informacije u srpskim medijima kako se Klepetan vratio, ta informacija nije točna. Kao što smo i jučer pisali, rodan Klepetan nakon 15 godina nije sletio u gnijezdo svoje rode Malene na krovu područne osnovne škole u Brodskom Varošu. Naime, mnogi mediji su prenijeli Tanjugovu vijest  da se Klepetan vratio sa 6 dana zakašnjenja, to nažalost nije točno.

Najpoznatija ljubavna priča mogla bi, nažalost, imati tužan završetak jer domar Stjepan Vokić koji se o rodi slomljenog krila godinama brine, strahuje da je Klepetan uginuo.

Najpoznatiji rodan koji je svake godine letio 13 tisuća kilometara i uvijek se vraćao u gnijezdo svoje Malene nikada nije iz južnih krajeva došao nakon 30. ožujka. Većinom je stizao 24. ožujka, znao je nekoliko dana kasniti, no njegov povratak nikada se nije dogodio u travnju. Zbog toga se vjeruje kako ovoga puta ni neće doći. No, nada umire posljednja. 

>> Klepetan se rastao po 15. put od svoje voljene Malene

>> Malena i Klepetan postali roditelji, u gnijezdu klepeću četiri nova ptića 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar fredi
fredi
17:57 05.04.2017.

Ako vas vijesti o Klepetanu ne zanimaju, čemu ovi komentari i zašto ste uopće pročitali ovaj članak? Meni je osobno baš žao što se nije vratio Malenoj i gosp. Vokiću. Ako ga doista više nema među ovom malobrojnom živom faunom (koju ljudska vrsta još nije stigla uništiti), ne znam tko bi se toj vijesti mogao razveseliti?!

CE
centirion
07:52 06.04.2017.

Svi odoše iz Hrvatske

ME
MehutoGonzales
19:22 05.04.2017.

Meni žao ptice jadne, al Malena odma prihvatila drugog.... da Iva Balen opet može napisat poruku na boci vode i zamračit koju milju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije