Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žalili se na glazbu

U gradskim autobusima u Skoplju zabranjen turbo-folk

'Members of the Macedonian national basketball team are cheered by fans while riding on the slashed roof double-decker bus on their triumphant return to Skopje, on September 19, 2011. The Macedonian b
'ROBERT ATANASOVSKI'
07.10.2011.
u 16:41

Ujutro će putnici slušati klasičnu glazbu, popodne dinamičnije ritmove, odnosno svjetske i domaće hitove, a navečer će se puštati elektronička glazba.

Više neće biti mjesta za turbo-folk u novim gradskim autobusima u glavnom gradu Makedonije. Nakon žalbi putnika da ih vozači od ranog jutra "bombardiraju" tom vrstom glazbe, putnici će od sada slušati nešto sasvim drugo, piše portal Vesti-online.com.

Naime, ujutro će slušati klasičnu glazbu, popodne dinamičnije ritmove, odnosno svjetske i domaće hitove, dok će se navečer puštati elektronička glazba i ona za ples. 

–  Naši su putnici zahtijevali da se promijeni glazba koja se pušta u autobusima. Znam da ne možemo izaći u susret ukusu svakog putnika, ali vjerujem da će većina biti zadovoljna – kaže direktor javnog prometnog poduzeća u Skoplju Mišo Nikolov.

Nova glazbena shema stupila je na snagu danas i to u svim autobusima na kat koje je Skoplje početkom rujna kupilo od kineskog proizvođača iz Ukrajine.

Ključne riječi

Komentara 13

KD
Knez Drpimir
17:37 07.10.2011.

U Hrvatskoj su srpski i hrvatski narodnjaci najpopularnija glazba, dok se alternativa sotonizira.

PB
predrag borna
17:06 07.10.2011.

A u \"kulturnoj\"Croatii to je daleko najpopularnija glazba...i nikakva zabrana nije na vidiku.

PI
Pijanec
17:54 07.10.2011.

\'\'u svim autobusima na kat koje je Skoplje početkom rujna kupilo od kineskog proizvođača iz Ukrajine\'\' -- haha kineski proizvođač iz Ukrajine :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije