Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'prepolovila' se

U godinu i pol dana sa 120 smršavila na 55 kilograma!

tatjana hrastić
Foto: Michael Palijan
1/2
25.12.2013.
u 19:29

Tatjani Hrastić iz Grubišnog Polja pošlo za rukom što mnogi ljudi priželjkuju

Da se u godinu i pol može i više nego prepoloviti masu tijela, a ostati zdrav dokazala je Tatjana Hrastić iz Grubišnog Polja koja se ponosi sa svojih 55 kilograma. Naime, prije negoli je odlučila smršavjeti imala je 120 kilograma.

- Inače sam tlakaš na lijekovima 13 godina, pa sam se bojala za zdravlje. Nakon Božića 2011. godine sam odlučila odbaciti loše životne navike. Više nema pola kilograma štapića za gablec, grabljenja po pet puta u tanjur za ručak, ili lijeganje nakon obilnog jela - kaže ta grubišnopoljska zubna tehničarka. Pri mršavljenju nije uvela nikakav poseban režim. Izbacila je samo kruh, a sve ostalo nastavila jesti.

- Stvar je količina. Nakon što bi za ručak ispraznila tanjur, odmah bi ga odložila u sudoper pa izašla van u šetnju. Prvo po 500 metara, a onda sam postupno povećavala i nerijetko žestokim hodom prevaljivala i 12-ak kilometara - navodi Hrastić. Bila je i na 49 kilograma, ali je ipak nešto vratila kako ne bi narušila zdravlje. Sada ponosno pozira u jednoj nogavici starih radnih hlača, koje joj je krojačica nekoliko puta morala proširivati. Sada više i ne može pojesti koliko je ranije mogla. Ali je puna samopouzdanja.

- Nikada se u svojoj koži nisam osjećala kao sada i subjektivno i objektivno. Stalno sam slušala ''Debela, debela, najela se pepela“! - kaže ponosno. Šokirala je mnoge ljude novim izgledom. Na proslavi godišnjice mature mnoge bivše razredne kolege ju nisu prepoznale, a čak ju niti treći susjed nakon pola godine nije prepoznao.

- Osjećaj je bio odličan - zaključuje sugovornica.

>>Niste očekivali da se možete udebljati i zbog ovih stvari!

Komentara 15

MI
Mirnadob
21:10 25.12.2013.

Tatjana! to je za svaku pohvalu,kazu ljudi,od nista ne dodje nista,a ti si to svatila i sprijecila,svaka ti cast.

Avatar patkovic
patkovic
09:43 26.12.2013.

obično jaki strah pokrene takve stvari u ovome slučaju ovisnost o prejedanju - moj prijedlog je dijeta bez šećera ni malo osim poneko voće , i da se jede umjereno samo u okviru 3 obroka , između ništa osim vode ili gorke kave , na taj način se navikava na apstinenciju po 4-5 sati i odvikava

DR
dragica949
10:09 26.12.2013.

Bravo Tatjana,shvativši bit tvoje pretilosti,bila si na pola puta do ozdravljenja.Jer pretilost je bolest, ovisnost kao i svaka druga.Nema tu čarolije uz dopunske preparate,najvažnija je uravnotežena prehrana,bez puno ugljikohidrata i masti ,ograničiti porcije,izbaciti međuobroke,grickalice ,gazirana pića i fizička aktivnost.Može sese ali je za to potrebana velika snaga volje, klik u glavi i poticaj najbližih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije