Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dok je spavala

U avionu je ugrizao otrovni pauk pa dobila odštetu od 460.000 kuna

'A garden spider catches a bee in its web in the eastern German city of Hohen Neuendorf on September 11, 2009. AFP PHOTO DDP /  MICHAEL URBAN  GERMANY OUT'
AFP/PIXSELL
07.09.2012.
u 11:00

Bilo je strašno. Nevjerojatno je da ugriz pauka može napraviti toliko štete, ispričala je nesretna žena koja je putovala za Južnu Afriku

Žena koja je preživjela nakon što ju je tijekom leta za Južnu Afriku ugrizao otrovni pauk dobila je odštetu od 50.000 funti (malo više od 460.00 kuna), prenose strani mediji. Početkom godine Brandi DeLao (38) odlučila je odspavati tijekom leta. U jednom trenu u nozi je osjetila oštru bol. Nakon što je oteklina narasla na veličinu dlana, odlučila je zatražiti medicinsku pomoć. Zbog ugriza je prošla nekoliko operacija i jedva je preživjela. Čeka je još estetski zahvat u kojem će joj ukloniti mrtvo tkivo koje je uništio otrov.

– Ne bih ovo poželjela ni najgorem neprijatelju. Bilo je strašno. Nevjerojatno je da ugriz pauka može napraviti toliko štete – ispričala je DeLao.

Kompanija Delta Airlines, u čijem je vlasništvu zrakoplov kojim se Brandi vozila, avion je poslala na pregled kako bi vidjeli je li se pauk razmnožio. Za ono što je proživjela Brendi je dobila 50.000 funti, iako su stručnjaci procjenjivali da bi mogla dobiti i do 175.000 dolara. Deltu Airlines ne smatraju odgovornom jer se ne zna odakle je pauk došao.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
benhur1940
11:24 07.09.2012.

Mene je ugrizao Linić sa svojim povećanjem PDV-ja i poskupljenjima, mogu li dobiti odštetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije