Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno plemenito

U autobusu ugledao bosog stranca. Ono što je zatim napravio zapanjit će vas

Surjit Singh Virk
Foto: Facebook
1/3
25.04.2014.
u 10:10

Jedan Kanađanin svjedočio je u autobusu događaju zbog kojeg mu se rastopilo srce

Surjit Singh Virk vozač je autobusa šesnaest godina i vidio je gotovo sve. No, ono čemu je svjedočio u subotu na jednoj autobusnoj liniji u Torontu dotaknulo mu je dušu kao ništa do tada.

U autobusu je sjedio čovjek koji je na stopalima imao dvije plastične vrećice umjesto cipela. Drugi putnik, nakon što je primijetio njegovu "obuću", odmah je skinuo svoje cipele i čarape i dao ih strancu, a potom je iz autobusa izašao bos, prenosi HuffingtonPost.

– To je rastopilo moje srce. Jednostavno je skinuo svoje cipele i čarape i rekao: "Možete to uzeti, ne brinite o meni, ja živim u blizini i mogu hodati" – ispričao je Singh.

Kada su mediji uspjeli doći do nepoznatog plemenitog čovjeka, on ih je zamolio da ne otkriju njegov identitet jer ga njegova muslimanska vjera uči da dobrotvorna djela trebaju biti anonimna. Riječ je o 27-godišnjem stanovniku grada Surreya u Kanadi, a dio je kongregacije džamije B.C. Muslim Association.

>>Trčati bos je zdravo i efikasno, a u tenisicama je opasno za zdravlje

Komentara 3

Avatar galeb100
galeb100
11:05 25.04.2014.

i ne samo po kuranu i biblija kaze "kad daješ neka ti desnica nezna što je dala ljevica...) primjer hvale vridan e danas je barem nekoliko takvih...

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
10:33 25.04.2014.

svaka čast.. čovjek je dao od srca a ne promocije

Avatar civolop
civolop
11:18 25.04.2014.

Dobro se dobrim vrača...kada bi cijeli svijet razmišljao na taj način Zemlja bi postala raj za čovječanstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije