Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbacili prvi prijedlog

Tražili pomoć interneta u imenovanju bebe, evo kako su je nazvali

Amelia Savannah Joy McLaughlin
Foto: Facebook/ Global Okanagan
22.04.2014.
u 13:51

Par koji se obratio internetu za pomoć oko imena njihove novorođene djevojčice odlučio se za drugo ime na listi - Amelia, piše GlobalNews.

Alysha and Stephen McLaughlin dobili su 7. travnja Ameliju Savannu Joy McLaughlin, a za njeno ime glasalo je više od 150.000 ljudi u posljednja tri mjeseca.

No, ime koje je bilo prvo na listi odabranih Cthulhu ipak se nije činilo prikladnim, kao ni srednje ime All-Sparks koje se našlo na vrhu odabranih srednjih imena.

Par je stranicu pokrenuo kako bi rodbini i prijateljima olakšao odabir imena, a na kraju su mnogi poželjeli sudjelovati.

Ovo je treće dijete za majku koja ima već dvoje iz prethodne veze.

>>U teška vremena roditelji biraju tradicijska imena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije