Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je i prošla

Tražila tajanstvenog muškarca kojeg je poljubila, nije očekivala tko će joj se javiti

Barbara Tatge
Foto: Paige Tatge
05.05.2015.
u 17:41

Barbara Tatge tijekom Bostonskog maratona poljubila je jednog muškarca, a njezina kći Paige poslije je pokušala otkriti tko je on preko lokalnih medija

U nezgodnoj situaciji našla se Barbara Tatge, jedna od sudionica Bostonskog maratona koji se održao 20. travnja. Nju je, naime, kći Paige izazvala da u gradiću Wellesley nasumce izabere muškarca i poljubi ga dok trči maraton jer u tom gradiću inače žene nude poljupce trkačima.

Trkačica je to i učinila, trenutak je fotografijom ovjekovječila njezina kći, a nakon što se Barbara pitala tko je muškarac kojeg je poljubila, Paige je odlučila krenuti u potragu.

Fotografiju je objavila na društvenim mrežama i u lokalnim novinama, nakon čega se njezinoj majci javila supruga muškarca kojeg je poljubila.

Iako je moglo biti puno gore, njegova supruga zapravo je bila jako blaga i čestitala je Barbari na hrabrosti.

– Kada je ova priča objavljena, bila sam jako iznenađena. No, nisam ljutita. Vjerujte mi, naši prijatelji su izvukli toliko toga iz ove priče da sam uistinu uživala gledajući kako ''žale'' moga supruga. Iako ovo ne završava onako kako ste se nadali, taj spontani, smiješan trenutak, pokazao je zabavni i energični duh Bostonskog maratona. Zaista se divim vašoj hrabrosti i želim vam još puno utrka u budućnosti. Čestitam vam na završetku maratona – napisala je supruga muškarca kojeg je poljubila Barbara Tatge koja je nakon toga zahvalila ženi na razumijevanju, ali i ispričala se zbog neugodnosti koje je možda proživjela.

– Od sada ću ljubiti samo slobodne muškarce – našalila se Barbara Tatge.

>> Zagrebački vatrogasac istrčao Bostonski maraton

Komentara 1

JE
jedna
18:43 05.05.2015.

a sudeci po slici nije se ni on vele necka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije