Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očaravajuće

Top 7 neobičnih hotela: Od vrha svijeta do spavanja s haskijima

Neemrana Fort
Foto: Neemrana Hotels
1/7
07.08.2013.
u 13:05

Na svijetu postoji toliko neobičnih građevina, hotela, koje mogu biti kao stvorene za vas, a da toga niste svjesni

Biste li se usudili spavati pokraj haskija smještenih u kavezu do vas? Kada ne znate gdje biste željeli odsjesti, razmislite o nekom novom, neobičnom smještaju. Na svijetu postoji toliko neobičnih građevina, hotela, koje mogu biti kao stvorene za vas, a da toga niste svjesni, piše Wish.

Mogućnosti su brojne, a mi donosimo popis sedam neobičnih hotela u svijetu.

Hotel Pilatus Kulm, Luzern, Švicarska
Do ovog hotela na vrhu planine može se doći žičarom tijekom cijele godine ili najstrmijim željezničkim tračnicama na svijetu tijekom ljeta. Sobe imaju prekrasan pogled, a gosti mogu uživati ​​u čistom planinskom zraku i ukusnoj hrani u blagovaonici Queen Victoria, nazvanoj po kraljevskom posjetu Luzernu 1868. godine. Tu se nalazi i snježni zabavni park koji nudi potrebnu opremu za zabavu na snijegu.

Neemrana Fort palača, Alwar, u blizini Delhija, Indija
Nekad ponosna Neemrana Fort palača, izgrađena 1464., počela je propadati nakon indijske neovisnosti 1947., ali ruševine su obnovljene 1986. godine. U skladu sa svojom bogatom kulturnom prošlošću, Neemrana Fort palaču, smještenu nedaleko od Delhija, čini ogroman kompleks od sedam palača, izgrađenih na 12 razina u brdu, s visećim vrtovima i dva bazena.

V8 Hotel, Böblingen, Njemačka
V8 Hotel ima 34 automobilsko-tematske sobe, uključujući verzije s Mercedesom, Morris Minorom i VW-om. Sobe su dekorirane automobilima, od kojih su napravljeni kreveti, a preostali dio uređen je poput autopraonice, mehaničarske radionice te benzinske postaje.

Verana, Puerto Vallarta, Meksiko
Luksuzan i okružen neokaljanom prirodom sa svih strana, Verana je nevjerojatan spa resort sa 10 pansiona na pet hektara površine. Nedavno su dodane i četiri “V-house” zgrade koje nude prekrasan pogled na šume i zaljev Banderas.
 
Hüttenpalast, Berlin, Njemačka
Hüttenpalast krasi pravi retro ambijent. Sakriven je u središnjem Berlinu u četvrti Neukölln. U bivšoj tvornici gosti mogu spavati u udobnim slatkim karavanima ili u pametnim drvenim kabinama sa stolovima za piknik. Uz pogodnosti modernog objekta, zajamčena je ugodna temperatura bez obzira na to koje je godišnje doba, pa posjetitelji mogu uživati ​​u otvorenom stilu života, iako su u unutarnjem prostoru.

Juvet, Valldal, Norveška
Juvet je hotel s prekrasnim sobama u šumi te neodoljivim i avanturističkim nastambama na stupovima iznad breza. Kada otvorite svoja vrata, čini se kao da vam priroda juri u zagrljaj, a pogled s prozora jednostavno ostavlja bez daha. Ispred se nalazi prekrasna rijeka Valldøla, ali i hidromasaža i sauna, no sasvim minimalistička, pa zapanjujuća ljepota krajolika zauzima prvo mjesto.

Husky-Lodge, Schwyz, Švicarska
Ljubitelji sibirskih haskija ne moraju putovati do arktičkog kruga da bi se sprijateljiti s ovim simpatičnim psima. U ovom hotelu u švicarskom kantonu Schwyz, istočno od Luzerna, možete spavati u drvenim kabinama pokraj psećih kaveza. Po danu se posjetitelji mogu pridružiti njihovom treningu u šumama, poljima i planinskim stazama. Neobično, zar ne?

>>Propala čuda: Ovo su najveći graditeljski promašaji na svijetu

>>Top 7 nezapaženih otoka

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije