Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

To je sreća: U dvije godine dva puta na lutriji dobili po milijun funti

David Long i Kathleen MacKenzie
Foto: PA/Pixsell
1/3
02.04.2015.
u 10:39

Dva puta u dvije godine britanski par David Long i Kathleen MacKenzie osvojili su na lutriji EuroMillions po milijun funti

Dva puta u dvije godine britanski par David Long i Kathleen MacKenzie osvojili su na lutriji. Nevjerojatne sreće bili su prvo 2013. godine kada su osvojili milijun i dvije funte, a prije nekoliko dana su na lutriji EuroMillions osvojili svoj drugi milijun.

Par je, unatoč tome što su osvojili prije dvije godine milijun funti, ostao živjeti u svojoj kući, a sada kažu kako će se počastiti krstarenjem Mediteranom.

– Uvijek znam kad ću dobiti, znao sam i prvi put. Igram loto kad znam da ima puno nagrada. Posljednji put sam znao da imam dobre šanse jer je bilo sto nagrada po milijun funti – rekao je David Long.

Pojašnjava kako je prolazio kraj kioska i vidio reklamu za lutriju koja je imala deset nagrada od milijun funti i jedan automobil. Odlučio je okušati sreću.

– Vrijedilo je tih nekoliko linija koje sam povukao. Igrao sam standardne brojeve i dobio peticu – rekao je.

>> Bosanac u kafiću u Italiji kupio srećku i osvojio pet milijuna €

Komentara 3

Avatar strmy1
strmy1
11:54 02.04.2015.

Prvi put je bila sreća. Drugi put je bila velika (čitaj milijun funti) mogućnost uplate kombinacija za dobitak.

IS
istri
11:36 02.04.2015.

steta sto nije dobijo koji hrvat tako bi lako plkacao 11o novih ljekova koje dosad je dobiva na recept.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije