Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Tinejdžer preživio nakon što je pod vodom proveo 42 minute

voda
Foto: Thinkstock
28.05.2015.
u 08:04

Dječak se nakon deset dana u potpunosti oporavio, no liječnici su mu zbog problema s cirkulacijom morali amputirati desnu nogu ispod koljena

Tinejdžer iz grada Cuggionoa u blizini Milana ostao je živ nakon što je pod vodom proveo čak 42 minute, javlja Metro. Mladić čiji identitet nije otkriven 24. travnja s mosta je skočio u kanal Naviglio, a kad nije isplivao na površinu, njegovi su prijatelji pozvali hitnu nakon što ga nisu uspjeli pronaći,

Ekipa ronioca tinejdžera je iz vode izvukla nakon što je u njoj proveo 42 minute te je prevezen u bolnicu gdje su liječnici primijenili proceduru ekstrakorporalne membranske oksigenacije koja se izvodi pomoću umjetnih pluća.

Dječak se nakon deset dana u potpunosti oporavio, no liječnici su mu zbog problema s cirkulacijom morali amputirati desnu nogu ispod koljena.

Liječnik Alberto Zangrillo kazao je kako su za njegovo preživljavanje zaslužni i bolničari koji su ga ne putu do bolnice neprekidno pokušali oživjeti. Dodao je i kako ovaj slučaj baca novo svjetlo na mogućnost preživljavanja u stanju hipoksije, to jest smanjene opskrbe kisikom.

>> Izvučen iz ruševina 82 sata nakon potresa. Pio je urin da bi preživio

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
08:33 28.05.2015.

Gluparije- laži-podvala neistina ; ili čudo Božije ili jedan od 500 milijardi ? Ali po meni je to jednostavno nemoguće, jedino je moguće da ako se uzme u obzir i povjeruje da tip nema mozga ili toliko malo i takavkav poseban kojem ne treba kisik... Neki tip poput ovih koji to objavjuju tu ( zesanciju ) zvanu senzaciju .......

Avatar Honduras
Honduras
09:59 28.05.2015.

ovakvu bedastoću može se naći jedino u večernjaku... pravo dno "novinarstva"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije