Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastična odluka

Izvadila šest rebara da bi imala uži struk: Šveđanka odlučila postati Jessica Rabbit

pixee fox
Foto: screenshot/youtube
1/5
28.11.2015.
u 09:30

Na niz plastičnih operacija dosad je potrošila 857.000 kuna.

Pixee Fox (25) uklonila je šest rebara (tri sa svake strane) kako bi stanjila struk čiji je obujam 35 centimetara kada odjene korzet. Želja joj je bila ličiti na junakinju Jessicu Rabbit iz filma "Tko je smjestio Rogeru Rabbitu". Pixee je inače bivša električarka, rođena u Švedskoj, a danas živi u Južnoj Karolini (SAD). Zdrav život jako joj je bitan pa se najčešće hrani povrtnim sokovima i vlaknima, a vježba četiri puta dnevno, piše Metro.

Ima preko 70.000 sljedbenika na društvenoj mreži Instagram gdje objavljuje informacije o sebi, kao i o budućim nakanama. Sljedbenici su bili šokirani njezinom odlukom da ukloni šest rebara.

Na niz plastičnih operacija dosad je potrošila 857.000 kuna. 

Prije operacija bila je zgodna mlada djevojka.

>> 'Prestravljuju me plastične operacije otkad sam korigirala klempave uši'

Komentara 12

GI
Gips
10:15 28.11.2015.

Kolko je dala za vađenje mozga?

CR
crocro
11:13 28.11.2015.

Žena se bori protiv prirode i misli da će izaći kao pobjednik. Ako ima s čime misliti. Osim toga ona mora stalno pratiti vremensku prognozu jer ne smije izlaziti u šetnju ako vjetar puše većom brzinom od 5 km/h jer bi je savinuo i kičma bi mogla puknuti. Mora kupovati cipele bez vezica jer se ne smije pregibati kako joj gornji dio tjela ne bi ostao visiti. Ne smije raditi tjelovježbe da se ne bi rastavila u dva dijela. Ne smije biti niti vani jer se događa propuh oko kičme.Jedino što smije to je poziranje i hvala kako je napakostila prirodi. I sada očekuje da bi žene masovno počele vaditi rebra a čin vađenja rebara bi se trebao nazvati njezinim imenom.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:07 28.11.2015.

Zamisli kako je bog blesav i dade nam rebra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije