Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABUNILI SE

Šveđanin pisao Putinu – no nije sve završilo kako je planirao

REFILE CLARIFYING CAPTIONRussian President Vladimir Putin attends a session of the State Council presidium in Yalta, Crimea, August 17, 2015. Putin visited Yalta in Crimea on Monday to promote tourism there, according to the Kremlin's website. REUTERS/Ale
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
30.03.2017.
u 09:11

'Ovo je neprihvatljivo. Za onog tko je napisao adresu i platio, ovo je pismo bilo važno'

I Šveđanin imena Per, i službenici pošte bili su jednako iznenađeni kad je na jug Švedske, na Perovu adresu, dostavljeno pismo za Vladimira Putina.

Nitko ne zna kako je pismo ondje dospjelo, no s obzirom na to da je poslano preporučenim putem, vlasniku je bilo stalo da stigne na svoje pravo odredište.

Per je, naravno, radoznao što se sadržaja pisma tiče, ali uspjeva prevladati iskušenje. Jedini je problem, kaže, što ne zna kome ostaviti pismo, prenosi Sputnik

- Događa se da stigne tuđa pošta, pošta tvog susjeda. Tada jednostavno staviš kuvertu u njegov poštanski sandučić.

- Ovo je neprihvatljivo. Za onog tko je napisao adresu i platio, ovo je pismo bilo važno - kazao je Per.

Iz poštanske kompanije Postnord, kažu kako se greške katkada dogode jer je godišnji obujam pošte 1,8 milijardi pisama. Ipak, žao im je što Putin nije dobio pismo koje mu je upućeno. 

>> Sberbank postao najveća ruska kompanija, a cilj im je zahvatiti i gospodarski sektor

>> Putin: Situacija u regiji se zaoštrava. Vučić: Rusko oružje konačno stiže u Srbiju

Ključne riječi

Komentara 1

RT
ribaric.tomislav
12:08 30.03.2017.

koje gluposti. ma zaboli me jel je dobio il ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije